Menú Diari Restaurant Can Rosich
CAP DE STMANA DEL
1 AL 3 DE NOVEMBRE
AMANIDA
DE FORMATGE DE CABRA
ENSALADA DE QUESO DE CABRA
RISSOTTO
DE VERDURES I GAMBES
RISSOTTO DE VERDURAS Y GAMBAS
SOPA
DE MARISC
SOPA DE MARISCO
*******
TONYINA
CONFITADA A LES FINES HERBES I MANGO CONFITAT
ATÚN CONFITADO A LAS FINAS HIERVAS Y MANGO CONFITADO
SUPREMA D’ESCORPORA A LA PLANXA AMB VERDURES I
GIRGOLES
SUPREMA DE ESCORPORA A LA PLANCHA CON VERDURAS Y GIRGOLAS
XAI
A LA BRASA AMB PATATES
CORDERO A LA BRASA CON PATATAS
******
FLAM
DE XOCOLATA I AMETLLA / FLAN DE CHOCOLATE Y ALMENDRAS
IOGURT
AMB FRUITES /YOGURT CON FRUTAS
GELAT
DE XOCOLATA / HELADO DE CHOCOLATE
PASTÍS
DE XOCOLATA / TARTA DE CHOCOLATE
BEGUDA: 2 COPES DE VI, AIGUA
O REFRESC
17.90 € I.V.A INCLÒS